Zdravlje i bilje
27
Apr

Kućna apoteka mala, ali odabrana

Ponekad se zahvaljujući proizvodima koji su pri ruci, mogu ublažiti najrzličitije tegobe, od iscrpljenosti, preko kašlja i gripa do raznih vrsta infekcije.

Ivina mast

Ivina mast moćan je saveznik u borbi protiv upale sinusa, alergijske kijavice, bronhitisa, astme sarkoidoze i drugih disajnih tegoba. Ivinu mast potrbeno je naneti na delove tela i lica gde su tegobe izražene, dok se u slučaju bronhitisa i sarkodioze preporučuje terapija koja se sastoji od primene dve vrste masti- za spoljašnju i unutračnju upotrebu.

Noli sok

Noli sok se dobija hladnim ceđenjem koprive, zbog čega su sačuvani minerali i vitamini. Upotreba Noli soka preporučuje se za jačanje imuniteta i čišćenje organizma, naročito jetre koja često biva zatrovana lekovima i aditivima iz hrane. Noli je blagotvoran za ceo organizam , bilo da je zdrav ili bolestan, a pokazao je odlične rezultate kada je reč o nuspojvama nastalim kao posledica hemoterapije i zračenja.

Litijan

Litijan je odličan saveznik ukoliko postoje problemi sa jetrom, stolicom i kamenom u žučnoj kesi, ali i u slučaju štucanja i bolova u stomaku. U pitanju je prirodni sirup koji ublažava različite vrste tegoba i što je najvažnije uspostavlja normalan rad jetre. Precizno izbalansirane aktivne materije koje ulaze u sastav ovog preparata ispoljavaju antiupalni i regenerativni efekat na jetru i žučne puteve, ali i na ostale delove digestivnog sistema.

Lekovito bilje

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Ima 1 komentar
November 21, 2010 - 08:59
I envy you. Your blog is much better in content and design than mine. Who did you design?

Prikaži/Sakrij Formular komentara